tjolahopp

så var även den här sköna lediga dagen över, och tisdagen närmar sig med stormsteg:( Palla?! NOT...

Har varit barnvakt till världens underbaraste barn idag, Helen och Maria. Haha nä, skojade bara. Har passat Tova och Malte idag, en mycket trevlig dag med en massa bus och lek. Visst värmer det i hjärtat när man får höra att; -"Jag älskar dig mest i hela världen", precis innan man ska köra hem.

Sem bar det av mot Tivolibadet och vattenspinning, men mot min förvåning så var det ju en viss Maria som backade ut. Så då kunde jag ju inte sticka dit, eftersom jag inte har något gymkort. TYPISKT! Så Jag och Seth vi bestämde att vi ska simma innan han ska jobba imorgon förmiddag. Skönt.
Så istället för träning blev det romantisk middag med bästisarna på restaurant Peking (med en svettluktande servett), och sedan filmkväll i palatset på Prästallén. A Mighty Heart, mycket sevärd film.

Imorgon väntar, förutom simning med brorsan, shoppingdag med mamma och restaurantbesök på kvällen. Hoppas på en regnfri dag (och mångar bra, billiga böcker på bokrean)!

Kim, jag älskar dig!
Godnatt

Bitter-sweet feeling.

Packa, packa, packa. Ja det är vad jag gör om dagarna just nu. Känns lite konstigt att ännu en gång packa ner alla mina grejor i flyttlådor. Samtidigt som jag längtar mer än något annat att flytta ihop med Kim, så är det lite vemodigt att lämna allt jag "känner till" här hemma, lägenhet, vänner, familj. Men det är ju inte världens ände, faktiskt inte alls särskilt långt. Det känns bara lite extra nu imens jag håller på att packa allt. NU ÄR DET VERKLIGHET! NU GÖR JAG DET!

Nej, nu ska jag äta lite. Har köpt rökt makrill och soppa på domus, lite konstig mix kanske. Men jag äter det ju var för sig. Men det är den dyraste makrill jag nånsin har köpt. 39 :- för en enda liten makrill...

Senare ikväll bär det av mot Helens slott, och filmkväll! Mysigt.

Ajöken!

så ær vi hemma igen.

en snabbvisit hemma innan jag ska ut och resa igen... ska flyga tillbaka till båten imorgon bitti, usch! VILL INTE!

RSS 2.0